Nota de informare - cariere

1. De ce tipuri de date avem nevoie

Utilizarea şi stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt reglementate de politica noastră de protecţie a datelor cu caracter personal. Puteţi consulta Politica noastră de protecţie a datelor cu caracter personal pe adresa [Link]

Leroy Merlin Romania SRL este un operator al datelor cu caracter personal pe care dumneavoastra (persoana vizată) ni le transmiteţi. Colectam de la dumneavoastra următoarele tipuri de date cu caracter personal:

  • nume, prenume;
  • adresa de email;
  • numar de telefon;
  • data de nastere;
  • adresa;
  • profesie;
  • formare profesionala;
  • nivel de educatie;
  • imagine;
  • obisnuinte/preferinte/comportament.

2. De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal pentru analizarea aplicatiei dumneavoastra in vederea unei eventuale recrutari / angajari. Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata in baza consimtamantului dumneavoastra in temeiul art. 6 alineat 1 litera a) din Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind Protecția Datelor cu Caracter Personal („GDPR”).

3. Ce vom face cu datele

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate la punctele de lucru si sediul societatii Leroy Merlin Romania SRL situat in Romania precum si la locatiile (puncte de lucru / sediu social) subcontractilor societatii Leroy Merlin Romania SRL din Romania, numai pentru scopul prevazut la punctul 2 de mai sus.

Niciun tert nu are acces la datele dumneavoastra, cu exceptia cazului cand exista o cerinta legala in acest sens si cu exceptia cazului in care in functie de modul de derulare a procesului de recrutare, este necesara transmiterea datelor catre partenerii contractuali ai Leroy Merlin Romania SRL cu care exista incheiate contracte de protectie a datelor si prin care partenerii contractuali se obliga sa protejeze aceste date.

4. Cât timp le păstrăm

Vom pastra datele dvs. timp de 12 luni. După această perioadă, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi distruse definitiv sau anonimizate.

5. Care sunt drepturile dumneavoastra?

În cazul în care consideraţi că orice date cu caracter personal ale dumneavoastra pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea, ştergerea, restrictionarea prelucarii sau sa va opuneti prelucrarii acestor informaţii.

În cazul în care doriţi să ne sesizați asupra modului în care am gestionat datele dumneavoastra, vă rugăm să ne scrieti pe adresa de email dpo@leroymerlin.ro sau la adresa: strada Icoanei, nr. 11-13, etajele 2-4, sector 2, Bucuresti. Responsabilul cu protecţia datelor va analiza sesizarea dumneavoastra şi va colabora cu dumneavoastra pentru rezolvarea problemei.

Dacă în continuare consideraţi că datele dumneavoastra nu sunt gestionate corect conform legii, puteţi contacta si depune o sesizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin telefon la nr. +40.318.059.211 sau prin email la adresa anspdcp@dataprotection.ro.

6. Consimtamantul dumneavoastra

Sunt de acord ca Leroy Merlin Romania SRL sa poata procesa datele mele personale in scopul analizarii aplicatiei mele in vederea unei eventuale recrutari / angajari.

Am fost informat că pot să-mi retrag consimțământul în orice moment fie prin trimiterea acestei solicitari prin e-mail la adresa dpo@leroymerlin.ro fie prin poștă la strada Icoanei, nr. 11-13, etajele 2-4, sector 2, Bucuresti.