Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Leroy Merlin România SRL (în continuare LMR) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteţi. Înțelegem și recunoaștem existența dreptului dvs. la viață privată și tratăm cu seriozitate drepturile dvs. Această Politică descrie practicile noastre, modalitatea de colectare și utilizare a datelor dvs. personale și vă informează asupra drepturilor pe care le aveți.

Responsabilul cu protecția datelor. Leroy Merlin România SRL are sediul în București, Str Icoanei 11-13, etaj 2, 3 si 4, sector 2, România. LMR a numit un responsabil cu protecția datelor care este la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor legate de politica noastră de prelucrare sau de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Datele de contact sunt următoarele:

Nume și prenume responsabil: Andreea Moraru

Leroy Merlin România SRL

București, Str Icoanei 11-13, etaj 2, 3 si 4, sector 2, România

Adresa email: dpo@leroymerlin.ro

Cum colectăm și folosim datele dvs. personale.

1. Datele personale pe care ni le furnizați - LMR colectează prin intermediul acestui website datele dvs. cu caracter personal, în calitate de clienți, pentru a vă oferi următoarele servicii:

  • Cariere – Vă punem la dispoziție informații despre oportunitățile de carieră disponibile în cadrul societății noastre și vă oferim posibilitatea să ne contactați direct. Atunci când ne contactați în legătură cu o oportunitate de carieră colectăm de la dvs următoarele informații: Nume și prenume, adresă de email, număr de telefon, experiența în muncă, nivelul educațional, domeniul de activitate dorit, CV-ul.
  • Contact – Vă punem la dispoziție o modalitate accesibilă de a lua legătura cu noi. Atunci când decideți să ne contactați vă rugam sa ne precizati următoarele informații: Nume și prenume, adresă de email, număr de telefon.

Atunci când corespondați cu noi prin email sau poștă putem păstra această corespondență și informațiile din aceasta pentru a răspunde solicitărilor dvs., ori pentru a păstra evidența plângerilor adresate nouă.

În cazul în care doriți ca LMR să șteargă informațiile pe care le deține sau să înceteze corespondența cu dvs vă rugăm să ne contactați la adresa sediului nostru social: strada Icoanei, nr. 11-13, etajele 2-4, sector 2, Bucuresti, cu precizarea „in atentia DPO” sau la adresa de email: dpo@leroymerlin.ro. Notă: în cazul în care ne solicitați să nu vă mai contactăm prin email la o anumită adresă LMR va păstra o copie a acestei adrese de email pentru a se putea conforma solicitării dvs. de a nu vă mai contacta.

2. Scopul prelucrării - Așa cum am menționat mai sus, LMR prelucrează datele dvs. pentru a vă furniza informațiile și răspunsurile solicitate. Folosim aceste date pentru a personaliza serviciile și bunurile pe care le oferim astfel încât acestea să fie adaptate cât mai bine nevoilor dumneavoastră și pentru a vă asista în soluționarea solicitărilor sau pentru a vă susține în aspirațiile privind o carieră în cadrul companiei noastre.

Ce vom face cu datele dumneavoastră

Așa cum se întâmplă cu cele mai multe website-uri site-ul LMR colectează anumite informații și le înregistrează automat în fișiere de logare. Informațiile pot include adrese de internet protocol (IP), regiunea și locația computerului dvs. sau locația de unde dispovizitivul dvs. accesează internetul, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații de utilizare a site-ului LMR, inclusiv un istoric al paginilor vizitate. Folosim aceste informații și ne ajută să adaptăm site-ul nostru pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor. Putem folosi adresa dvs. IP pentru a stabili eventuale probleme de conectare cu serverul nostru și pentru administrarea site-ului, pentru analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a aduca informații demografice generale care ne aută să identificăm preferințele vizitatorilor website-ului. Site-ul LMR utilizează cookies (fișiere instalate în calculatorul d-voastra; acestea nu permit identificarea utilizatorului, dar înregistrează informații relative la opțiunile de navigare a calculatorului d-voastra pe site-ul nostru) și web beacons (o tehnică care permite verificarea conținutul accesat de către un utilizator). Site-ul LMR nu urmărește utilizatorii săi după ce aceștia accesează alte website-uri, nu furnizează publicitate personalizată și nu răspunde astfel semnalelor do not track (DNT).

Mai multe informații despre cookie-urile folosite de către site-ul LMR si modul in care site-ul LMR foloseste aceste cookies găsiti la acest link.

Când și cum distribuim informațiile cu alte părți

Datele personale colectate de site-ul LMR sunt păstrate în una sau mai multe baze de date găzduite de către terțe părți localizate în state membre din UE. Aceste terțe părți nu folosesc și nu au acces la datele dvs. personale în alt scop decât pentru a permite găzduirea și accesul.

Altfel nu dezvăluim datele dvs. personale unor terțe părți pentru uzul propriu decât la cererea dvs. expresă sau dacă autorizați dezvăluirea, în cazul în care dezvăluirea este realizată pentru a ne conforma unor dispoziții legale.

Niciun terţ nu are acces la datele dvs. decât la cerinţa explicită a legii.

Cât timp le păstrăm

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar. Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele Dvs. pe perioada existenței unui contract între Dvs. și LMR, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia. Orice date cu caracter personal pe care le deţinem în scop de marketing şi de notificări de actualizare a serviciilor le vom păstra până în momentul în care ne anunţaţi că nu mai doriţi să primiţi aceste informări. Datele personale comunicate de dumneavoastra pentru cariere vor fi pastrate o perioada de 12 luni.

Care sunt drepturile dvs.?

În cazul în care consideraţi că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea sau ştergerea acestor informaţii.

În cazul în care doriţi să ne sesizați asupra modului în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să contactaţi Responsabilul cu protecţia datelor pe adresa de email: dpo@leroymerlin.ro sau în scris pe strada Icoanei, nr. 11-13, etajele 2-4, sector 2, Bucuresti. Responsabilul nostru cu protectia datelor va analiza sesizarea dvs. şi va colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Dacă în continuare consideraţi că datele dvs. nu sunt gestionate corect conform legii, puteţi contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal unde puteţi depune o plângere.