Supply Chain Manager (magazin)

Bucuresti Pallady

Supply Chain Manager (magazin)

Detalii job

Departament:

Comercial

Oras:

Bucuresti Pallady

Nivel cariera:

Minimum 2 ani 

Tip job

 

Limbi straine:

 

Anuntul expira in: 19 zile
Misiune:
Managerul Supply Chain Magazin are rolul de a crea o experiență client remarcabilă prin asigurarea unui parcurs client fiabil și simplu. Acesta este garantul stocului corect și disponibil pentru clienți, în omnicanal, prin antrenarea echipelor către excelență operațională, simplitate și eficiență.
 
Te pasionează:
Dezvoltarea oamenilor printr-un management de proximitate
Dezvoltarea satisfactiei clienților interni și externi
Dezvoltarea unor proiecte relevante online si offline pentru clienți și pentru organizație
Proiectele complexe care implică găsirea unor soluții creative, împreună cu echipe mixte și numeroase
Subiecte precum ”sprinturi”, ”design thinking”, ”omnicanal”, ”dezvoltare de noi competențe competitive pe piața de mâine”, ”noi tehnologii”, ” digital”
 
 
Ce vei face:

Customer Service –  Te asiguri de satisfacția clienților, interni și externi,  atât prin excelența operațională, cât și prin calitatea relațiilor dezvoltate cu aceștia.
 
Omnicanal – Înțelegi puterea omnicanal! Realizezi și implementezi procese pentru un flux optim de marfă pentru a asigura  acuratețea și disponibilitatea stocului  către clienți, în termenele stabilite. Te asiguri că toți colegii sunt formați cu privire la procesele specifice modului de relaționare  cu clienții, atât online, cât și offline, asigurând cea mai bună experiență pentru aceștia.
 
Organizarea resurselor – Ai fi putut inventa sloganul ”Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit!” Te asiguri de alocarea și gestionarea resurselor (ex. buget)  și instrumentelor (ex. inventar) pentru a avea cel mai mare impact pentru clienți, prin calitatea stocului de marfă. Dezvolți parteneriate durabile  cu prestatori (ex. livrare, gestionarea deșeurilor etc.)
 
Securitatea muncii -  Ești garantul respectării regulilor de securitate a oamenilor, bunurilor în magazin și a serviciilor oferite (ex. încărcare marfă),  precum și a politicilor de responsabilitate de mediu.
 
Management -  Ești un manager de proximitate, responsabil de recrutarea, integrarea, formarea și dezvoltarea echipei. Creezi un mediu de lucru plăcut, ce favorizează performanța în spiritul valorilor Leroy Merlin, prin feedback continuu. Managementul tău permite dezvoltarea echipelor tale din cadrul serviciilor recepționare produse, livrare, click & collect, etc.
 
Comitet de Direcție Magazin – În rolul tău de membru în Comitetul de Direcție al Magazinului participi la luarea deciziilor comune cu impact în toate ariile de dezvoltare a magazinului. Propui strategia de supply chain în magazin, asumându-ți și rolul de consultant și contraputere, atunci când este cazul. Te asiguri de implementarea planurilor de acțiune specifice.
 
Performanța economică – Te asiguri de relevanța acțiunilor și proiectelor derulate printr-un ROI semnificativ. Colaborezi cu toți membrii Comitetului de Direcție, dar și cu alți colegi din cadrul Serviciilor Suport pentru a asigura reușita proiectelor,  dezvoltarea performanței economice și a rentabilității magazinului. Urmărești și animezi indicatorii cantitativi și calitativi.
 
 Cine ești:

Viziune globală 
  • Ai capacitatea de a ”naviga” între o viziune macro și micro a business-ului. Ești orientat către identificarea punctelor sensibile și găsirea de solutii
Management  
  • Ești un manager de proximitate.  Ai dezvoltat competențe atât în managementul individual, cât și colectiv, precum  și în toate ariile specifice: de recrutare, integrare, formare, dezvoltare, motivare, evaluare etc.
Agilitate
  • Ai capacitatea de a arăta rapid un nivel inalt de autonomie și proactivitate, prin spiritul tău autodidact (learning agility). Ai capacitatea de a propune soluții și a conduce proiecte complexe.
Influențare
  • Ai abilități de comunicare, de influențare și de contraputere atunci când este  cazul, inclusiv în context nonierarhic
Decizii
  • Ai bune capacități de a lua decizii si de a-ți asuma riscuri calculate
Digital
  • Utilizezi cu ușurință instrumente și aplicații informatice
 
Ce ai făcut:
Management – minim 2 ani experiență
Project management - implementarea de noi procese și optimizarea proceselor existente
Comerț și/sau Servicii Clienți  - poate constitui un avantaj
Logistică și/sau Supply Chain – poate constitui un avantaj
 

 

X

DETALII JOB: Supply Chain Manager (magazin)

Departament

Comercial

Oras

Bucuresti Pallady

Tip Job

TRIMITE CV

Nume *

Prenume *

Email

Telefon *

Experienta in munca

Nivel Educational

Scrisoare de intentie

Tipuri de fisere admise: .doc, .docx, .pdf, .odf

Adauga CV

Tipuri de fisere admise: .doc, .docx, .pdf, .odf

Am citit termenii si conditiile sitelui job.leroymerlin.ro si sunt de acord cu ele