facebook tracking

Beneficii LEROY MERLIN

De ce să lucrezi la Leroy Merlin? Avem o listă de beneficii materiale si non-materiale pe care te invităm să o vezi mai jos!

Asigurare medicală privată

Sănătatea ta și a celor din jurul tău este și va fi mereu o prioritate pentru noi. Pachetul de asigurare medicală privată vine în sprijinul și asigurarea sănătății tale.

 

Bonuri de masă

Cu ce îți hrănești corpul și mintea este important. Venim cu un plus pentru un stil de viață echilibrat.

Implicare în luarea deciziilor

Deciziile ne aparțin. Și când câștigăm, și când invățăm. Nu ne cramponăm de limite și te încurajăm să decizi și tu pentru proiectele și echipa ta.

Învățăm împreună din greșeli

Greșeala este baza pe care învățăm, evoluăm. Doar așa ne putem da seama că am dat de o limită. Important e să iei tot ce e mai bun din fiecare moment și să înveți din propriile greșeli.

Primă de vacanță

Poate că anul trecut ai sărit peste concediu - nicio problemă. Noi ne vom asigura de faptul că în fiecare an vei beneficia de odihna mult dorită. Ba mai mult, contribuim la vacanța pe care o visezi.

Formare și dezvoltare personală

Nimeni nu s-a născut învățat, nici măcar Einstein. Noi oferim toate resursele de care ai nevoie în dezvoltarea ta. De la tine ne dorim curiozitate și dorință de evoluție.

 

Alege jobul care ți se potrivește

Poate că studiile tale sau experiența sunt în alt domeniu, dar ești pasionat de bricolaj. Pentru noi este important să alegi ceea ce ți se potrivește acum și să fii cea mai bună variantă a ta!

Împreună reușim întotdeauna

În LEROY MERLIN primează spiritul de echipă. Am făcut din el un stil de viață. Proiectele, situațiile speciale dar și sărbătorirea reușitelor, ne-au demonstrat că doar împreună reușim.

Sprijin financiar pentru evenimentele speciale

Evenimentele tale sunt evenimentele noastre, la fel ca într-o familie. Pe lângă sprijinul moral pe care-l oferim, venim în ajutorul colegilor și cu un sprijin financiar. Pentru că știm că atunci contează!

Manager alături de fiecare dintre colegi

De-a lungul timpului am format și formăm lideri, oameni alături de care poți merge pe tot parcursul tău profesional. Hai să te convingi și tu de acest lucru! Suntem peste 130.000 de lideri în grupul ADEO din care LEROY MERLIN face parte.

Încurajăm ideile și inițiativa

Împreună venim în susținerea ideilor și a inițiativei. Și cum putem face mai bine acest lucru, decât cu implicarea tuturor membrilor echipelor noastre. Lasă creativitatea să-și spună cuvântul - la noi se poate!

Ziua de nastere, zi liberă

Momentul tău unic din an îl poți sărbători așa cum îți dorești. Și cum altfel să faci acest lucru decât acordându-ți un moment doar pentru tine. Profită de acest lucru și fă din ziua ta de naștere, un moment special.

Teamtailor

Site de cariere de la Teamtailor